T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Beyoğlu Şehit Abuzer Doğan İlkokulu

Beyoğlu Şehit Abuzer Doğan İlkokulu

Telefon
0344 678 87 74
Belgegeçer
0
WEB
https://beyoglusadi.meb.k12.tr
Adres
BEYOĞLU MAHALLESİ İNÖNÜ CAD NO2 TÜRKOĞLU/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Milli Kültürümüzün benimsendiği, bilgi ve teknolojiyi anında kullanabilen ,başarıda sınır tanımayan, örnek bir okul olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ • Tüm Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek. • Okul öncesinden başlayarak donanımlı ve kültürlü bireyler yetiştirmek. • Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Cumhuriyete sadık Türk vatandaşları yetiştirmek • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek.. • Velilere ve çevremizdeki yetişkinlere de eğitim vermek. • Sevilen bir okul ortamı hazırlamak. Gelecekte topluma lider olabilecek kaliteli insanlar yetiştirmek
Başarılar
1. İkranur ORÇAN - İstiklal Marşı güzel okuma yarışması Türkoğlu İlçe 1.’ Liği (2021-2022) 2. Enes Murat CEREN ve İmran Yiğit OĞUL-Korkma ,İstiklal İlham Verir Yarışması Kahramanmaraş ili dereceye giren öğrencilerimiz. (2021-2022) 3. Enes AKAR - Kitap okuma yarışması 4. Sınıflar Kahramanmaraş İl 1.´ liği 4. Cennet Yaren ÇAKMAK - İstiklal Marşı güzel okuma yarışması Türkoğlu İlçe 1.’ liği 5. Dilara KARDEŞ - ‘Bayrak’ şiirini güzel okuma Türkoğlu İlçe 1.’ liği 6. Abdullah OĞUL - ‘Dur Yolcu’ şiirini güzel okuma Türkoğlu İlçe 1.’ liği 7. Ebru BOLAT - ´Hangisi Daha Değerli´ Hikâyesini anlatma yarışması Türkoğlu 1.’ Liği 8. Mustafa OĞUL - ‘Öğretmen’ konulu resim yarışması Türkoğlu 1.’ Liği 9. Ali Hassan OĞUL - İstiklal Marşı güzel okuma yarışması Türkoğlu İlçe 2.’ liği 10. Mustafa OĞUL - Polis Haftası konulu resim yarışması Türkoğlu İlçe 2.’ Liği 11. Enes AKAR, Semine Sude GÜZEL, Metehan ORÇAN - İlkokullar arası Bilgi Yarışması İlçe 3.´ lüğü 12. Zeynep İkra YÜKSEK-Dilimiz Zenginliktir projesi kapsamında En iyi cümle yarışması ilçe 3. lüğü ve bu kapsamda İl 2. liği 13. Aslı HASIRCI- Dilimiz Zenginliktir projesi kapsamında Sözlük Tasarım yarışmasında İlçe 2. liği ve bu kapsamda İl 3. lüğü
Öğretmen :13
Öğrenci :235
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :1280
Öğretim Şekli :İkili Eğitim(BEYOĞLU ŞEHİT ABUZER DOĞAN ORTAOKULU BİNASINDA)
Saatler
13:05 Başlama 17.25 Bitiş
Isınma
Kalörifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
(BEYOĞLU ŞEHİT ABUZER DOĞAN ORTAOKULU BİNASINDAYIZ) ADANA-KAHRAMANMARAŞ BÖLÜNMÜŞ DUBLE YOLUNUN ÜZERİN DE YERALMAKTADIR ULAŞIM BELEDİYE OTOBÜSLERİ(2 SAATE BİR GELİP GİTMEKTEDİR), ŞEHİRLERARASI TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI, BEYOĞLU MİNÜBÜSLERİ VE HUSUSİ ARAÇLARI İLE YAPILMAKTADIR.
Servis Bilgisi
BELEDİYE OTOBÜSLERİ(2 SAATE BİR GELİP GİTMEKTEDİR), ŞEHİRLERARASI TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI, BEYOĞLU MİNÜBÜSLERİ VE HUSUSİ ARAÇLARI İLE YAPILMAKTADIR. ÖZEL SERVİS YOKTUR.
Yerleşim Yeri
BEYOĞLU MAHALLESİ İNÖNÜ CAD NO: 02 TÜRKOĞLU/KAHRAMANMARAŞ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 35 KM VE İLÇE MERKEZİNE 10 KM DİR. KAHRAMANMARAŞ ADANA DUBLE YOLU BATI TARAFINDA OLUP HER ZAMAN ULAŞILABİLİR NOKTADADIR.
Kontenjan Bilgileri
2 İDARECİ (1 MÜDÜR, 1 MÜDÜR YARDIMCISI), 10 ÖĞRETMEN (2 ANASINIFI ÖĞRETMENİ, 8 SINIF ÖĞRETMENİ), 3 HİZMETLİ
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır